Veelgestelde vragen

Lees hieronder veelgestelde vragen over onze website Travel Unlimited. Krijg antwoord op vragen zoals ‘Is Travel Unlimited een reisbureau’ of ‘Wordt mijn reis geannuleerd als ik een fout tarief boek?’.

Wat is Travel Unlimited?

Travel Unlimited een reisadvies website voor de doe-het-zelf reiziger met slimme tips en handige informatie om een reis te plannen. Daarnaast zoekt Travel Unlimited dagelijks de goedkoopste vliegticket aanbiedingen en verzamelt deze op de website.

Is Travel Unlimited betrouwbaar?

Ja, Travel Unlimited is een reisadvies website opgericht door 2 broers met ruime kennis omtrent het zelfstandig plannen en boeken van reizen. Travel Unlimited verwijst door experten en officiële instanties waar nodig geacht. Overigens verkoopt Travel Unlimited geen vliegtickets.

Kan ik vluchten boeken bij Travel Unlimited?

Neen, Travel Unlimited verkoopt geen vliegtickets. Travel Unlimited verwijst enkel door naar prijsvergelijkers, vliegticket aanbieders of luchtvaartmaatschappijen.

Is Travel Unlimited een reisbureau?

Neen, Travel Unlimited is geen reisbureau. Travel Unlimited adviseert goedkope vliegtickets die je bij online vliegticket aanbieders kan kopen. Het is een reisadvies website voor de doe-het-zelf reiziger met slimme tips en handige informatie om een reis te plannen

Kan ik een reis boeken op Travel Unlimited?

Neen, Travel Unlimited is geen reisbureau. Travel Unlimited adviseert goedkope vliegtickets die je bij online vliegticket aanbieders kan kopen. Het is een reisadvies website voor de doe-het-zelf reiziger met slimme tips en handige informatie om een reis te plannen

Wat is Skyscanner?

Skyscanner is een prijsvergelijker die de prijzen online vliegticket aanbieders zoals luchtvaartmaatschappijen of online reisagentschappen vergelijkt.

Wat is een fout tarief?

Luchtvaartmaatschappijen maken fouten bij het bepalen van hun prijzen. Een fout tarief kan zowel een computerfout als een menselijke fout zijn zoals een cijfer vergeten! Hierdoor zijn er soms héél goedkope vliegtickets te vinden. Een fout tarief wordt meestal binnen enkele uren gecorrigeerd na het ontdekken van de fout.

Kan ik foute tarieven boeken?

Foute tarieven kan je altijd boeken, tenzij in tussentijd de prijs gecorrigeerd werd. Merk op dat het hebben van een boekingsbevestiging of E-tickets geen garantie is dat een fout tarief wordt goedgekeurd! Er bestaat steeds een kans op annulatie wat bijna altijd binnen 2 tot 3 weken duidelijk is!

Wordt mijn reis geannuleerd als ik een fout tarief boek?

Bij het boeken van een fout tarief bestaat er steeds de kans op annulatie van jouw vliegticket. Het is meestal binnen de 2 tot 3 weken duidelijk of de foute prijs wordt toegekend!

Is Travel Unlimited verantwoordelijk wanneer ik een vliegticket of fout tarief boek?

Neen. Travel Unlimited is niet verantwoordelijk wanneer een gebruiker van deze website een vlucht of fout tarief boekt bij derden. Overigens verkoopt Travel Unlimited geen vliegtickets.

Wat moet ik doen bij problemen met de reservatie van mijn vlucht?

Contacteer in dat geval de online aanbieder waar je het vliegticket geboekt hebt. Dit is een online boekingsagentschap of de luchtvaartmaatschappij. In het geval van een reservatie bij een online boekingsagentschap zullen zij de luchtvaartmaatschappij contacteren.