Uitgerust en voordelig op reis met de Park Sleep Fly

Je reis voorbereiden. Eigenlijk is dat gewoon kei plezant om te doen. Maar het kan ook de nodige stress met zich mee brengen! Wat moet er mee? Misschien staat er wel file richting of rondom het vliegveld? Komen we wel op tijd? En dan ook nog eens die torenhoge kosten om te kunnen parkeren bij het vliegveld! En dan moet je na een heerlijke reis je auto nog eens terug zoeken. Maar daar hebben wij wat op gevonden! Kies voor de Park Sleep Fly Special van HotelSpecials.

Park Sleep Fly? Wat is dat?

Als we het letterlijk vertalen betekent Park Sleep Fly, parkeren, slapen en vliegen. Of je nou op Brussel Charleroi of Zaventem, Eindhoven of Rotterdam of de luchthaven van Düsseldorf moet zijn, HotelSpecials heeft een hotel voor je waar je de nacht voor je vlucht kan overnachten. En dat vlakbij het desbetreffende vliegveld, zodat je in een mum van tijd op de luchthaven bent. Hoe ideaal is dat?

Je wordt uitgerust wakker en je hoeft je helemaal niet te haasten of met stress de weg op. Alle spullen zijn al ingepakt en je auto staat in de gratis parking! Per hotel verschilt het hoe lang je de auto bij het hotel kan laten staan: dit kan vanaf 7 tot 21 dagen. Dus of je nu lang op reis gaat of maar een weekje weg gaat, de auto kan blijven staan. Dit zijn de perfecte ingrediënten om zonder stress aan een welverdiende reis te beginnen, vind je niet?

Een voorbeeld van een Park Sleep Fly tarief: 7 nachten parking + verblijf de nacht voor vertrek!

Jammer genoeg komt er ook een einde aan de fantastische reis. En hoe fijn is het dan, als je met zware koffers terug komt jouw auto ophaalt en gelijk naar huis kunt rijden. Binnenkort een reis gepland? Kies dan voor een Park, Sleep & Fly Special van HotelSpecials.

Dit artikel werd geschreven door Jolien van HotelSpecials.

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS