Kortingscode Brussels Airlines: €20 korting op Vliegtickets per passagier!

De luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft een kortingscode vrijgegeven voor extra korting op vliegtickets voor reizen deze zomervakantie! Je krijgt momenteel €20 korting op vliegtickets per passagier wanneer je heen en terug vliegtickets boekt. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo is de promo code enkel geldig wanneer je minstens voor 2 passagiers boekt. De kortingscode is tevens geldig voor all tarieven m.u.z. het Check & Go tarief. Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding moet je ook reizen in de zomervakantie. Boek ten laatste donderdag jouw vliegtickets.

 

Deze aanbieding is enkel geldig voor vliegticket boekingen op de website van Brussels Airlines. Bij andere vliegticket aanbieders zal je geen gebruik kunnen maken van de kortingscode.

Kortingscode Brussels Airlines (2019)

€20 korting per passagier op vliegtickets (retour) bij Brussels Airlines

Periode

Reizen van 1 juli t.e.m. 31 augustus

Brussels Airlines Kortingscode ingeven

De Brussels Airlines kortingscode ingeven kan heel gemakkelijk op hun website bij het boeken van jouw vliegtickets. Hiervoor moet je surfen naar de website van Brussels Airlines. Op de startpagina zie je direct de zoekbalk waar je jouw bestemming en data moet kiezen. Vooraleer op de knop zoeken te klikken moet je jouw kortingscode ingeven. Klik onder de vliegdata op “Vul je promocode in”.  Vervolgens verschijnt er een invulveld waar je jouw promo code kan ingeven.  Klik nu op zoeken.

Als de kortingscode nog actief is en je voldoet aan de voorwaarden dan zal je op de volgende pagina het prijzenoverzicht zien met de korting toegepast. Dit zie je aan de doorstreepte prijzen in het prijzenoverzicht of aan de toegepaste korting onderaan in de samenvatting (wanneer jouw vluchten geselecteerd zijn).

Kortingscode voorwaarden

Er gelden enkel voorwaarden voor deze kortingscode waar je aan moet voldoen:

  • Boekingen moeten gedaan worden op de website van BrusselsAirlines.com
  • De kortingscode is geldig voor reizen met minstens 2 personen
  • De reisperiode is 1 juli t.e.m. 31 augustus
  • De korting is geldig voor alle tarieven m.u.v. het “Check & Go” tarief
  • Vliegtickets moeten ten laatste donderdag geboekt worden

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS