Kortingscode Neckermann: €300 korting op Vakanties!

Als je op zoek bent naar extra korting voor jouw vakantie bij Neckermann dan kan je gebruik maken van een kortingscode om goedkoper op reis te gaan. Krijg €300 korting op vakanties met de kortingscode! Er zijn wel bijkomende voorwaarden voor aanbieding. Je moet minimum €750 besteden en deze promo code is niet combineerbaar met andere codes. Daarnaast is deze actie geldig voor vliegvakanties met vertrek vanaf Brussel.

 

De Neckermann kortingscode is geldig voor vakanties t.e.m. 1 april 2020. Boek jouw vakantie zo snel mogelijk want deze korting is geldig t.e.m. dinsdag of zolang de voorraad strekt. Dit is een uitstekende kans om een €300 extra te besparen op jouw volgende reis bij Neckermann!

Kortingscode Neckermann (2019)

€300 korting op vakanties bij Neckermann
Geldig voor vliegvakanties vanaf Brussel

Periode

Vakanties t.e.m. 1 april 2020

Neckermann Kortingscode invullen

Om gebruik te maken deze korting  moet je jouw vakantie boeken op de website van Neckermann. De Neckermann kortingscode invullen kan pas vlak voor het afronden en betalen van jouw boeking.

Allereerst moet je jouw vakantie kiezen die voldoet aan de kortingscode voorwaarden. Vervolgens zal je de extra’s voor jouw verblijf moeten selecteren en de gegevens van de gasten en de boeker moeten opgeven. Na dit alles zal je terecht komen op stap 4 “Betaling”.

Op deze pagina kan je in het midden de pagina de kortingscode invullen. Het kortingscode veld is te vinden tussen de velden “Voorkeur” en “Hoe wens je betalen”. Vul de promo code in en klik op “verzilveren”. Als je aan de kortingscode voorwaarden voldeed, dan werd de kortingscode nu toegepast. Nu kan je de boeking afronden door te klikken op “Bevestigen en betalen”

Kortingscode voorwaarden

Om korting te krijgen moet je aan volgende kortingscode voorwaarden voldoen:

  • Een vliegvakantie boeken met vertrek vanaf Brussel
  • De aanbieding moet het logo bevatten met “€300 extra korting”
  • De boeking moet een minimum waarde hebben van €750
  • De kortingscode is geldig voor boekingen t.e.m. dinsdag
  • De promo code kan je niet cumuleren met andere kortingcodes of stunt van de dag
  • De korting is geldig voor nieuwe boekingen voor reizen t.e.m. 1 april 2020

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Neckermann kortingscode voorbeeld

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS