Kortingscode Neckermann: €300 korting op Vakanties!

Als je op zoek bent naar extra korting voor jouw vakantie bij Neckermann dan kan je gebruik maken van een kortingscode om goedkoper op reis te gaan. Families met kinderen krijgen €300 korting op vakanties door een kortingscode. Alle andere vakantiegangers krijgen €100 korting op vakanties a.d.h.v een andere kortingscode. Er zijn wel bijkomende voorwaarden voor aanbieding. Je moet minimum €1000 besteden en deze promo code is niet combineerbaar met andere codes. Daarnaast is deze actie geldig voor vliegvakanties met vertrek vanaf Brussel.

 

 

Boek jouw vakantie zo snel mogelijk want deze korting is enkel deze maand nog geldig of zolang de voorraad strekt. Dit is een uitstekende kans om een €300 extra te besparen op jouw volgende reis naar Spanje, Griekenland, Egypte, Tunesië, Turkije, … bij Neckermann!

Kortingscode Neckermann (2019)

€300 korting op vakanties met kinderen
€100 korting op andere vakanties

Geldig voor alle vliegvakanties vanaf Brussel

 

Periode

Vakanties met vertrek deze maand

Neckermann Kortingscode invullen

Om gebruik te maken deze korting  moet je jouw vakantie boeken op de website van Neckermann. De Neckermann kortingscode invullen kan pas vlak voor het afronden en betalen van jouw boeking.

Allereerst moet je jouw vakantie kiezen die voldoet aan de kortingscode voorwaarden. Vervolgens zal je de extra’s voor jouw verblijf moeten selecteren en de gegevens van de gasten en de boeker moeten opgeven. Na dit alles zal je terecht komen op stap 4 “Betaling”.

Op deze pagina kan je in het midden de pagina de kortingscode invullen. Het kortingscode veld is te vinden tussen de velden “Voorkeur” en “Hoe wens je betalen”. Vul de promo code in en klik op “verzilveren”. Als je aan de kortingscode voorwaarden voldeed, dan werd de kortingscode nu toegepast. Nu kan je de boeking afronden door te klikken op “Bevestigen en betalen”

Kortingscode voorwaarden

Om korting te krijgen moet je aan volgende kortingscode voorwaarden voldoen:

  • Een vliegvakantie boeken met vertrek vanaf Brussel
  • De aanbieding moet het logo bevatten met “€300 extra korting” of “€100 extra korting”
  • De boeking moet een minimum waarde hebben van €1000
  • De kortingscode is geldig voor boekingen deze maand
  • Men moet deze maand nog vertrekken op reis
  • De promo code kan je niet cumuleren met andere kortingcodes of stunt van de dag
  • De korting is geldig voor nieuwe boekingen
  • €300 korting is enkel geldig voor boekingen met minimum 1 kind en minimum 3 personen (waarvan ten minste 1 volwassene)

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Neckermann kortingscode voorbeeld

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS