Te gek, voor €172 naar Tokio!

Hu, ben ik aan het dromen?? Op dit moment kan je voor €172 op citytrip naar het futuristische Tokio! Bezoek Tokio en zie de Tokyo Sky Tree, de grootste toren van Japan, of smul van de heerlijke sushi in een authentiek Japans restaurant!

Om aan dit tarief te kunnen boeken, vertrek je van Brussel en keer je terug via Frankfurt of Düsseldorf, een zogeheten open jaw. Van daar kan je direct de Thalys nemen richting Brussel. Dit kan vanaf €20.

Pas op, dit is hoogstwaarschijnlijk een fout tarief doordat Iberia een nieuwe route heeft geïntroduceerd. Hierbij geldt enige voorzichtigheid. Dit betekent namelijk dat er een kleine kans bestaat op annulatie van jouw ticket. Bij een annulatie krijg je steeds het volledige bedrag teruggestort. Wacht daarom zeker nog 2 à 3 weken voor je niet gratis annuleerbare accomodatie of plaatsingsvluchten boekt (als je snel vertrekt, wacht dan een week).

Ons advies is ook vlak voor en vlak na het betalen een screenshot te nemen, als bewijs van jouw tarief!

Vlucht
Brussel/Frankfurt – Tokio – €172
Brussel/Düsseldorf – Tokio – €193

Tip: Pas data aan, de data van ons voorbeeld zijn vaak sneller uitverkocht!

Wil je rechtstreeks naar Tokio vliegen? Check deze deal dan (promotarief):
Brussel – Tokio – €359 (februari – juni)

Reisperiode
oktober – januari

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS