Fout Tarief!! Hawaii voor €322 !!

Fout tarief Hawaii! Vlieg nu voor €322 h/t. Normaal €600 (laagseizoen) – €1000 (hoogseizoen/vakanties) !! Prijzen ook goedkoop in kerst- en paasvakantie!

Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een fout tarief! Hierbij geldt enige voorzichtigheid. Dit betekent namelijk dat er een kleine kans bestaat op annulatie van jouw ticket. Bij een annulatie krijg je steeds het volledige bedrag teruggestort. Wacht daarom zeker nog 2 à 3 weken voor je niet gratis annuleerbare accomodatie of plaatsingsvluchten boekt (als je snel vertrekt, wacht dan een enkel werkdagen).

Vluchten
Amsterdam – Hawaii – 322
Parijs – Hawaii – €340

Parijs en Amsterdam zijn heel goedkoop te bereiken met de Thalys vanuit Antwerpen of Brussel. Nog goedkoper is de TGV vanaf Rijsel aan de Belgische grens te nemen.

Reisperiode
September 2016 – juni 2017 (ook kerst- en paasvakantie)
Voorbeeld: 29/12 – 9/1, 19/1 – 31/1, 3/4 – 12/4

Boeken
Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?
Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)
Goedkoop naar Hawaii

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS