MEGAdeal! Rechtstreekse vluchten naar New York voor maar €263 retour

Wauw! Door een promotie zijn er nu spotgoedkope vluchten naar New York met Delta Airlines! Vlieg rechtstreeks naar The Big Apple al voor €263 heen en terug vanaf Brussel! De goedkoopste data zijn te vinden van april t.e.m. oktober. In de zomervakantie kan je al voor €327 heen en terug!

Mogelijks gaat het hier om een fout tarief. Bij een fout tarief bestaat een kleine kans op annulatie van jouw ticket. Bij een annulatie krijg je steeds het volledige bedrag teruggestort. Wacht daarom zeker nog 2 à 3 weken voor je niet gratis annuleerbare accomodatie of plaatsingsvluchten boekt (als je snel vertrekt, wacht dan een enkel werkdagen)

Reiservaringen uitwisselen, vragen of tips?
Word lid van de groep Reizen in USA & Canada op Facebook

Vluchten

Brussel – New York – €263

Brussel – New York – €327 (Zomervakantie)
Brussel – New York – €263 (Weekend)

Reisperiode

januari – december

Reisgids

Boeken

Om deze vlucht goedkoop te boeken, kan je het best gebruik maken van de zoekmachine Momondo. Deze website vergelijkt verschillende boekingssites waardoor je altijd de goedkoopste vlucht boekt.

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

 

 

 

 

 

 

1 Response
  1. Lieselot

    Zal waarschijnlijk wel fout tarief zijn, want wordt niet ondersteund door KLM en Air France (tickets staan 100 euro duurder daar). Durf ook niet boeken met die andere sites gegeven op momondo aangezien er veel horrorverhalen staan op internet..

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN