De TUI Fly vluchten voor de zomer van 2019 zijn bekend. Vanaf vandaag 25 oktober kan je jouw vluchten naar Europa, Afrika en de Caraïben boeken met TUI Fly ! Prijzen voor alle bestemmingen en routes zijn vandaag bekend gemaakt tot en met de maand oktober. Zoals elk jaar kan je weer vliegen naar vele bestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Marokko, Frankrijk, Egypte en nog veel meer …

-> Ga naar tuifly.be

Een volledige nieuwe bestemming in het aanbod is de Poolse stad Lublin. Deze stad ligt helemaal in het oosten van Polen met een prachtig historisch centrum. Er zijn vluchten 2x per week vanaf Antwerpen naar Lublin op maandag en vrijdag. Naast de nieuwe bestemmingen verdwijnen Aruba, Curacao en Volos uit het aanbod van TUI Fly.

Hieronder vind je een overzicht van de bestemmingen van TUI Fly voor de zomer van 2019. Bekijk hier 12 bestemmingen die nu in aanbieding staan.

TUI Fly vluchten Zomer 2019

Bekijk de vluchten van jouw vertrekluchthaven:

Vanaf Antwerpen

Vanaf Oostende

Vanaf Brussel

Vanaf Luik

Vanaf Charleroi

Periode

november 2018 – oktober 2019

Boeken

Deze vluchten boek je op de website van TUI Fly

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS