Overzicht TUI Fly bestemmingen Zomer 2021!

De TUI Fly vluchten voor de zomer van 2021 zijn bekend. Sinds 29 oktober kan je jouw vluchten naar Europa, Afrika en de Caraïben boeken met TUI Fly ! Prijzen voor alle bestemmingen en routes zijn bekend gemaakt tot en met de maand oktober 2021. Zoals elk jaar kan je weer vliegen naar vele bestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Marokko, Frankrijk, Egypte en nog veel meer …

-> Ga naar tuifly.be

Dit jaar zijn er door de coronacrisis geen gloednieuwe bestemmingen toegevoegd aan het netwerk. Het TUI fly netwerk blijft grotendeels hetzelfde als dat van afgelopen zomer. Er zijn wel enkele nieuwe routes zoals Kos (Griekenland) of  Faro (Portugal)  vanaf Rijsel (Lille). Vanaf Brussel wordt er ook naar Casablanca gevlogen. Daarnaast wordt er naar Oujda (Marokko) gevlogen vanaf Luik, Rijsel of Brussel.

Hieronder vind je een overzicht van de bestemmingen van TUI Fly voor de zomer van 2021. Bekijk hier 16 bestemmingen die nu in aanbieding staan.

TUI Fly vluchten Zomer 2021

Bekijk de vluchten van jouw vertrekluchthaven:

Vanaf Antwerpen

Vanaf Oostende

Vanaf Brussel

 

Vanaf Rijsel (Lille)

Vanaf Luik

Vanaf Charleroi

Periode

november 2020 – oktober 2021

Boeken

Deze vluchten boek je op de website van TUI Fly

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS