Overzicht TUI Fly bestemmingen Zomer 2020!

De TUI Fly vluchten voor de zomer van 2020 zijn bekend. Sinds 24 oktober kan je jouw vluchten naar Europa, Afrika en de Caraïben boeken met TUI Fly ! Prijzen voor alle bestemmingen en routes zijn bekend gemaakt tot en met de maand oktober 2020. Zoals elk jaar kan je weer vliegen naar vele bestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Marokko, Frankrijk, Egypte en nog veel meer …

-> Ga naar tuifly.be

Een volledige nieuwe bestemming in het aanbod is het Kroatische plek Pula. Deze stad ligt op het Kroatische schiereiland Istrië en heeft tevens een prachtig amfitheater. Er zijn vluchten 2x per week vanaf Brussel naar Pula op woensdag en zaterdag.

Naast Brussel – Pula en Brussel – Ohrid zijn volgende routes ook nieuw: Oostende – Murcia en 5 routes vanaf Rijsel: Rijsel – Athene, Rijsel – Cagliari, Rijsel – Corfu, Rijsel – Bejaia en Rijsel – Tlemcen. Na afwezigheid in deze winter, vlieg je deze zomer opnieuw rechtstreeks van Brussel naar Miami!

Ook een aantal routes verdwijnen: Brussel – Brac, Oostende – Almeria, Oostende – Faro, Antwerpen – Toulon, Antwerpen – Firenze, Antwerpen – Lublin, Luik – Izmir, Luik – Antalya, Charleroi – Tlemcen, Charleroi – Bejaia, Rijsel – Ibiza en Rijsel – Enfidha.

Hieronder vind je een overzicht van de bestemmingen van TUI Fly voor de zomer van 2020. Bekijk hier 12 bestemmingen die nu in aanbieding staan.

TUI Fly vluchten Zomer 2020

Bekijk de vluchten van jouw vertrekluchthaven:

Vanaf Antwerpen

Vanaf Oostende

Vanaf Brussel

Vanaf Rijsel (Lille)

Vanaf Luik

Vanaf Charleroi

Periode

november 2019 – oktober 2020

Boeken

Deze vluchten boek je op de website van TUI Fly

Nog meer van dat?

Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door ons te liken op Facebook of ons te volgen op Twitter! Nog vragen? Reageer onder dit artikel!

Voorbeeldboeking (klik op afbeelding)

10 Responses
 1. Bonnaerens

  Beste, waarom vliegen jullie niet meer vanuit Antwerpen naar Toulon ? Die vlieger zat elke keer vol..?

  1. Christoph

   Hallo,

   Soms kan het zijn dat de vlieger vol zit maar dat er geen winst kan gemaakt worden op de route en men mogelijk zelfs met verlies vliegt. Dat was bijvoorbeeld het geval voor de route Antwerpen-Barcelona

Leave a Reply

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS