Handige cadeaus voor elke frequente reiziger

Kerstmis komt steeds dichterbij! Dat wil zeggen dat je er langs alle kanten aan herinnerd wordt dat je nog je kerstinkopen moet doen. Stress gegarandeerd! Maar geen paniek, wij zijn hier opnieuw met een lijstje om je uit de nood te redden. Laat je inspireren door deze reeks van handige cadeaus voor die frequente reiziger in je familie of vriendenkring.

Bekijk ook onze selectie van toffe reisboeken voor onder de kerstboom en leuke cadeaus voor reiziger

Audiosplitter (€8,49)

Dit cadeau is ideaal als je lange tijd in de auto of het vliegtuig moet zitten. Jij hebt veel films staan op je laptop en je reisgezel wil meekijken. Dankzij deze audiosplitter kan je nu twee koptelefoons of oortjes aansluiten op je pc, tablet en dergelijke meer! Dit is superhandig voor onderweg, want er is geen kwaliteitsverlies. Samen ongestoord naar een film kijken was nog nooit zo gemakkelijk. 

Bekijk hier deze audiosplitter

Audio splitter - Hoofdtelefoon splitter-koptelefoon splitter- 3.5mm -Wit

Navulbare parfumverstuiver (€9,95)

Deze navulbare parfumverstuiver is ideaal om mee te nemen op reis. Je grote parfumfles kan je vaak niet in je handbagage stoppen, deze wel! Dankzij het speciale vulsysteem kan je hem gemakkelijk vullen met jouw favoriete parfum. Zijn lichte en kleine formaat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk in je zak kan steken. Bovendien kan hij niet lekken!

Bekijk deze navulbare parfumverstuiver

Travel More universele reisstekker (€8,95)

Ben jij het ook beu om al die verschillende reisstekkers te verzamelen? Dan is deze Travel More Reisstekker ideaal voor jou! Deze reisadapter is bruikbaar in meer dan 150 landen. Je kan zelf bepalen welke stekker je nodig hebt! Het design is bovendien zeer compact waardoor je niet moet sleuren met al je verschillende adapters.

Bekijk deze universele reisstekker

 

Alpine Sleepsoft oortjes voor tijdens het slapen (€11,66)

Slaap jij vaak in hostels? Heb je dan ook last van je kamergenoten (of het gesnurk van je partner). Dan kunnen deze oortjes de oplossing bieden! Dankzij het unieke filtersysteem wordt het storende omgevingslawaai gefilterd, maar kan je wel nog je wekker horen. Het zachte materiaal zorgt er bovendien voor dat je heerlijke comfortabel kan slapen.

Bekijk deze Alpine SleepSoft Oortjes

 

Bagagelabel (€14,95)

Bagagelabels heb je in alle vormen en kleuren. Deze 3-delige set zijn gemaakt van robuust aliminium en zijn voorzien van een kaartje waarop je jouw gegevens kan noteren. Dankzij een waterdichte plastic sleeve wordt dit kaartje beschermd. Bovendien is het zeer gemakkelijk om vast te maken! Ideaal als jij vaak jouw bagage verliest.

Bekijk deze bagagelabels

Navulbare siliconen reisflesjes (€17,95)

Nog een leuke stocking filler, kousenvuller (of hoe je dat ook in het Nederlands zegt), zijn deze navulbare siliconen reisflesjes voor in je handbagage. Hiermee kan je jouw favoriete shampoo, zonnebrand en dergelijke meer gemakkelijk meenemen op reis! Door het flexibele materiaal kan je alle resjtes uit de fles duwen. Deze flesjes hebben bovendien levenslange garantie!! Goedkopere versies kan je trouwens altijd in de HEMA verkrijgen.

Bekijk deze navulbare siliconen reisflesjes

Camry CR 5024 stoom reis strijkijzer (€18,30)

Dit gebruiksvriendelijke en lichte stoom reisstrijkijzer past perfect in je bagage dankzij het kleine formaat! Handig voor mensen die lange tijd op reis zijn of mensen die gewoon graag tot in de puntjes verzorgd zijn.

Bekijk dit Camry CR 5024 Stoom reisstrijkijzer

Camry CR 5024 stoom reis strijkijzer

Belkin Road Rockstar: dubbele autolader met 4 USB poorten (€23,99)

Altijd ruzie om wie zijn smartphone in de auto mag opladen? Dan is dit nu opgelost. Deze Belkin Road Rockstar laadt moeiteloos 4 apparaten op in de auto! Hij is ideaal voor het kijken van films tijdens lange autoritten. Perfect voor die roadtrip! 

Bekijk de Belkin Road Rockstar

Trust Urban Primo Powerbank (vanaf €12,99)

Deze Trust Urban Primo Powerbank is een draagbare oplader met een accu van 4.400 of 10.000 mAh. Perfect als je smartphone of tablet onderweg plat is!

Bekijk de Trust Urban Primo Powerbank

Tile Mate – Bluetooth Tracker (€19,99)

Raak jij ook altijd je spullen kwijt? Dan is deze Tile Mate Bluetooth Tracker je redder in nood! Hij is zo dun dat je hem gemakkelijk aan spullen kunt vastmaken die je niet kwijt wil. Koppel hem aan de gratis Tile app op je gsm en vind altijd je spullen terug! De Tile werkt bovendien ook omgekeerd. Vind je jouw smartphone niet meer. KLik dan twee keer op het knopje van de Tile en je smartphone zal geluid maken!

Bekijk de Tile Mate

Elektronica en accessoires reisetui (€29,99)

Zitten je kabels ook altijd in de knoop? Vind je die ene kabel niet terug tijdens het reizen? Schaf dan nu deze elektronica en accessoires reisetui aan! Deze compact tas organiseert al je kabels.

Bekijk deze elektronica en accessoires reisetui

Elektronica & Accessoires Reisetui - Kabel Organizer Tas - Deluxe [Zwart]

SanDisk Ultra – USB-stick – 64 GB (€33,72)

Deze SanDisk Ultra is een ideale USB-stick voor lange ritten. Film worden in minder dan 40 seconden overgezet van je laptop op je usb. Dankzij de immens grote capaciteit van maar liefst 64 GB kan je bovendien een heel gamma aan films meedoen op reis! Perfect voor lange ritten of vlieguren.

Bekijk de SanDisk Ultra USB-stick

Travelz Softspinner Handbagage Koffer (€39,90)

Een handige handbagage trolley is altijd een leuk geschenk. Deze Travelz Softspinner is gemaakt van sterk en kwalitatief materiaal, waardoor hij lang meegaat. De koffer is bovendien voorzien van een cijferslot en 4 dubbele zwenkwielen die ervoor zorgen dat je jou gemakkelijk kan verplaatsen.

Bekijk de Travelz Softspinner Handbagage koffer

Travelz Softspinner Handbagage koffer - 55 cm volledig gevoerde reiskoffer - Zwart

Ostrich Pillow Light (€42,95)

Dit Ostrich Pillow Light Sleepy Blue nekkussen en slaapmasker in één is misschien wel wat grappig om te zien, maar het sluit je wel volledig af van je omgeving. Hierdoor kan je heerlijk slapen op het vliegtuig of in de auto!

Bekijk de Ostrich Pillow Light

Sandisk SDXC Ultra – 128 GB (€44)

Voor de fotografen onder je vrienden kan je altijd een gigantische SD-kaart kopen zoals deze Sandisk SDXC Ultra van maar liefst 128 GB! Bovendien is hij immens snel en betrouwbaar, waardoor je al je favoriete reismomenten veilig kan bewaren. Ze zijn twee keer zo snel als de doorsnee SD-kaarten, zodat je nog sneller foto’s kan nemen! Ideaal voor die perfecte kiekjes op reis!

Bekijk de Sandisk SDXC Ultra

Sandisk SDXC Ultra - 128 GB

XR1400 Flex360 – Compact scheerapparaat (€56,99)

Deze Remington Flex360° zorgt ervoor dat je jou op reis ook steeds kan scheren! Volledige scheercontrole binnen handbereik. Het compacte scheerapparaat is kleiner dan een gemiddeld scheerapparaat, maar zorgt toch voor een optimaal scheerresultaat!

Bekijk dit compact scheerapparaat

Kobo Aura Edition 2 (€99)

Boekenverslinders kunnen nooit alle boeken die ze willen meenemen op reis. Dankzij deze Kobo Aura kunnen ze toch genieten van heel wat leesplezier op reis! Met maar liefst 4 GB geheugen heeft deze e-reader plaats voor maar liefst 3000 boeken! De batterij gaat bovendien twee maanden mee zonder op te laden! Hoe zalig is dit niet?! Gedaan met eindeloze boeken mee sleuren!

Bekijk de Kobo Aura

Kobo Aura Edition 2 - e-reader

GoPro HERO Session (€160)

Een GoPro is een must have voor iedere avontuurlijke reiziger. Deze HERO Session filmt in 1080P Full HD en maakt geweldige foto’s van 8 megapixels! Hij kan tot 10 meter onder water filmen en beschikt over Wifi en Bluetooth. Daarnaast is er ook een dual microfoon die automatisch schakelt tussen beide microfonen om de meest optimale geluidskwaliteit te garanderen.

Bekijk de GoPro HERO Session

GoPro HERO Session

Panasonic LUMIX DMC-GF7 + 12-32mm (€335)

De Panasonic LUMIX DMC-GF7 is een prachtige retro systeemcamera. Hij is erg licht en dus ideaal om mee te nemen op reis. Hij heeft bovendien een kantelbaar aanraakscherm, waardoor hij ideaal is voor selfies! De camera maakt foto’s van 16 megapixels en filmt in Full HD! Daarnaast beschikt hij over ingebouwde wifi, waardoor je jouw indrukwekkende foto’s meteen kan delen! Bovendien is het mogelijk om je camera te besturen via je smartphone! Kortom een interessante prijs voor een goede camera! 

Bekijk deze Panasonic LUMIX DMC-GF7

Panasonic LUMIX DMC-GF7 + 12-32mm

Bose QuietComfort 35 serie-II (€379)

Deze Bose QuietComfort 35 heeft ontzettend zuiver geluid en heeft verschillende noise cancelling standen! Daarnaast beschikt hij over een draadloze verbinding dankzij bluetooth of NFC. De batterijduur bedraagt 20 uur, waardoor je urenlang van je muziek kan genieten! Perfect voor op reis!

Bekijk de Bose QuietComfort

 

Microsoft Surface Pro – core M – 4 GB – 128 GB (€769)

Deze Microsoft Surface Pro is misschien iets prijziger, dus misschien minder geschikt om onder de kerstboom te geven. Maar misschien kan je vragen of mensen zin hebben om samen te leggen of geef je het gewoon aan jezelf cadeau! Deze Surface is de perfecte combinatie tussen een laptop en een tablet. Hij heeft het gemak van een tablet, maar de kracht van een laptop! De schermresolutie is zeer hoog en de batterijduur is maar liefst 13 uur! Perfect om lange vlieguren te overbruggen of gewoon om mee te nemen op reis als compacte laptop!

Bekijk de Microsoft Surface Pro

 

Heb jij zelf nog een leuke cadeautip die niet op het lijstje staat? Laat het dan zeker weten en wie weet zetten we het er wel tussen! Veel shopplezier!

 

VLIEGTICKET AANBIEDINGEN

WAAROM TRAVELUNLIMITED

Elke dag de beste deals & tips
Verzameld op 1 website
Betaal nooit meer te veel!

VLUCHT + HOTEL AANBIEDINGEN

VOLG ONS